duminică, 1 martie 2009

Summer Wine

Weekend plictisitor.Majoritatea timpului l-am petrecut intre cei partu pereti din biroul de la munca.. singura, asteptand sa treaca timpul mai repede si sa plec de aici. Cred ca este o stare generala atunci cand lucrez in weekend-uri. Dar asta e, nu putem sa obtinem tot ceea ce ne dorim. Vorba aia « Nu poti avea totul. Unde sa pui atatea ? » . Dar poti macar sa incerci,nu ?

Cu o sticla de cola si una de apa minerala in fata , stau si ma gandesc ca astazi este 1 martie. A venit primavara si eu nu am snurul rosu si alb la mana,ca in fiecare an.
Acum sunt in camera, incerc sa ma uit la un film,dar atentia mea pare sa fie distrasa de diverse ganduri. Visez zambete , culori , verde , sunete , energie , totul se invarte. A venit primavara .

Vreau ceva nou , m-am saturat de aceleasi lucruri everyday din care nu pot sa trag vreo concluzie , vreun scop, sa ma tot gandesc la faptul ca este necesar sa fac asta sau sa inghit impertinentele altora .
Vreau sa ma plimb , sa tip , sa dansez , sa rad :) Vreau sa ma bucur de vreme , sa ma bucur de prezenta oamenilor din jurul meu , sa am timp sa vorbesc si sa ascult.

Byron - Blow up my tears
“a fresh morning awaits another dream to blow up my tears…”

2 comentarii:

  1. Sa ai o primavara superba in care sa isi implinesti dorintele scrise mai sus si chiar mai multe decat ai putea visa in momentul de fatza...
    Si poate sa ai acel snur rosu cu alb pana la miezul noptii... (asta ma face sa realizez k nici eu nu il am :|) Insa, acel snur e simbolic... important e sa simti primavara in sufletul tau...
    La multi ani de 1 martie >:D<

    RăspundețiȘtergere
  2. Am snurul la mana de ieri.
    Multumesc :) La multi ani si tie

    RăspundețiȘtergere

Apocalyptica - Farewell ...