duminică, 1 februarie 2009

Tales of Ithiria

"And the ones we love will fall
Like autumn leaves
On these endless fields"


Am scapat de sesiune , astazi , de fapt acum cateva ore mai exact. Ultimul examen a fost la relatii publice. Nu am invatat nimic pentru el, pentru ca era ultimul si lenea era evident prea mare..plus ca erau niste notiuni care se repetau in 124 de slideuri cu fond verde si scris rosu,galben,roz sau portocaliu. Numai cand ma gandesc ma dor ochii. Si am aberat in 3 pagini, era maximul posibil , ca daca se putea mai mult, mai aberam, fara nicio problema. Am aberat despre Orange si despre importanta strategiei de PR pentru imaginea unei organizatii. 3 pagini si nimic concret, am scris 3 pagini cu nimic. Dar sunt ok, am scapat de stresul sesiunii pana in mai. Si chiar a fost chinuitor si torturant. Am invatat de am zis ca lesin... (eh..nici chiar asa).
Dar gata cu examenele.. trecem la Chapter II al anului. Sa vedem ce ne rezerva. Se anunta promitator si ma simt chiar fericita. La munca se pare ca va fi ceva mai greu, dar sper sa ma descurc.
Pornesc cu un zambet.





Un comentariu:

  1. Lasa ca pt ultimul examen nimeni nu mai are chef de invatzt... plus ca a fost optionalul in cazul tau... so screw it :)

    Weel, felicitari k ai terminat stresiunea, sa nu mai inveti asa de mult de azi inainte (nu vrem sa lesini :P) si... un chapter II cat mai plin de surprize placute... si munca cat mai putin stresanta :)

    RăspundețiȘtergere

Apocalyptica - Farewell ...