marți, 24 iunie 2008

RHCP , Nickelback , Coldplay , Stereophonics

Cam asta descrie o stare de spirit prezenta de ceva zile incoace...

Se zice ca vine odata o vreme in care cresti , in care te schimbi , in care pe scurt , te maturizezi.. te implinesti..iei atitudine, reactionezi. Oare e mai bine asa ? Sa devii adult, cu responsabilitati, cu griji, cu o gandire pragmatica, cu un job, un sot/o sotie (dupa gust) apoi poate si copii ? Sau sa ramai copil, adolescent ... sa ramai sa visezi cu ochii deschisi , sa nu iti pese decat de ceea ce se intampla in prezent, sa te bucuri de orice lucru simplu care ti se intampla dar care pentru tine poate inseamna ceva enorm?
Cred ca sunt undeva intre aceste doua etape si inca ma gandesc la care din ele sa raman;
daca depinde de mine , inca incerc sa-mi dau seama... Stau si ma gandesc ca ...
nu stiu cand au trecut 19 ..20 de ani...

2 comentarii:

  1. Incerc sa comentez doar dpdv muzical ceea ce ai scris :)


    Daca te uiti in trecut, vei vedea ca aceleasi intrebari apareau in urma cu vreo 2 ani, alaturi insa de alte trupe... Mortal Love sau Nightwish . Desi inca pastram aceste formatii intr-un soi de "cufar" al amintirilor ( mai ales dupa lansarea Dark Passion Play ).

    Si ma uitam ca pe vremea aceea Coldplay sau Stereophonics nu insemnau mare lucru. Privind la rece sunt trupe cu o muzica si un mesaj mai matur pe care il gustam acum. Asadar, probabil ca cel putin dpdv muzical incepem sa ne rupem de vremurile tulburi, dar ale dracu de frumoase, cand cea mai mare grija era ca ne asculta la chimie :D

    RăspundețiȘtergere
  2. In every one of us is a child. It’s up to us whether we let him out once in a while or we hide him deep down inside…
    On the other hand, judging after you final words, I guess you’re about 20. You’re so young, don’t think about responsibilities, husband or kids from now… They’ll come then the time is right… Live your youth because is one of the most beautiful stages in life… Don’t try to skip it, don’t try to make it shorter… Otherwise, one day you’ll ask yourself how things would have been if you…?

    RăspundețiȘtergere

Apocalyptica - Farewell ...